Iнтермедiя

Олись Лапковский
Людина навчається або через біль, або через інсайт. Тобто очищення її каламутного ставку свідомості.
Я давно обрав друге, і тобі раджу. Вже нема здоров’я переживати «солодкий біль» та «ля петіт морт». Тільки не починай мене вчити французької. З мене досить санскриту. Добре, коли Вам 19 літ і Вам хочеться… Серденько, за законом жанру тобі слідує «смеяться и шутить». Щось там романсеро наплутав.  За моїми спостереженнями усі страждалки відбуваються у юності. Мені вже негоже палати у вогні пристрасті. Мені вже більш личить борода до підлоги. Така білосніжна і м’якенька, та кімнатна собачка на руках. Такий собі Рішельє. Так, мені подобається цей образ. Ну, а ти? Яка з тебе Міледі, рибко? Подивись на це личко у дзеркало. На ньому усе написано. Доводити все до найвищого ступеню - це вже хворобливість. Ти, головне, таблєточки не забувай приймати. Зрозумій, я дуже мудрий. Я аналітик і не парюся там, де паритися не треба. Подумай сама, прорахуй хоча б на декілька ходів уперед. Ти ж розумна дівчинка. Сама все знаєш. Ось тобі хусточка, витри оченятка, припудри носика. Я б тобі запропонував зіграти у шахи. Але ж ти, наскільки я пам’ятаю, далі Е2 на Е4 не ходиш. Тільки без образ, мила.