Зустрiч двох сердець-8

Дмитрий Погребняк 555
Мої до тебе почуття це правди частки
і твоє серце вщент ніяк не розіб'ється
ми відчуттями нехтуємо у житті сучасному
але моє кохання до тебе ніколи не минеться...
Мої до тебе почуття це віддзеркалення душі
якщо уважно ти подивишся то себе побачиш
бажаєм разом одно і того ж куди б не йшли
повір за нашу зустріч потім долі ти віддячиш...
Мої до тебе почуття це не яскравий світ ілюзій
і нас молитися за своє щастя боги попросили
обійми відчуває справжні жінка тільки в шлюбі
і притискаючись до свого чоловіка що є сили...