На Обмежена людина Ан Шенин

Василий Базилевич
                http://www.stihi.ru/2019/06/15/7523

На жаль таке трапляється повсюди,
Коли ту владу їй дають не дуже мудрі люди.
                14.07.19.
Хай буде так, як ліпше вам:
За це ніхто нас не осуде.
Десятки літ із владою бедлам,
Бо обирають «дуже мудрі» люди.

Та що тепер(!) – згадай віки:
На Київ князя обирала як ватага?
Або отамана на Січі козаки?
(Поки не дочекалися варяга…)

Багно - на голову гетьману,
                (нехай знає!)
А через рік ту голову - з рамен,
Бо викрив суть він п’яного дурману
У характерника.
                (що нині - супермен).

Хотів ще написати, та (між нами),
Можливо, люд  вже сам дійде до тями.
                15.07.19.

Рисунок - из интернета