Щасливi

Алена Скиба
Ви   можете всміхатися?
Щасливі!
Ступити крок
І   в тому  щастя є,
Ви можете   вдихнути   цілий Всесвіт,
І це   також   для  щастя привід  є,
Надія   на майбутнє 
Не в прогнозах,
Не в графіках  експертів,
А в очах,
Очах    коханих,
Усмішці  дитячій,
У випадково   кинутих  зірках,
І  хай     ламають    пера   
І доводять, що  Бога   не існує,
А  він   є,
На   всі  ті  аргументи,  лиш  всміхнеться,
І  кожному   дарує   щось своє!
21.08.2019