Сутрин

Йорданка Радева
автор:Йорданка Радева

Една топла дума сутрин,
когато още слънцето пълни
с нежен загар натежалото си тяло.
Усмихнат денят е,
щом сърцето е скрило
в кутийка бижу
нечие име
единствено за тебе
изгряло.
В този сезон най- красив
на копринена есен,
която превръща живота ти
от пепел на цвете...
Само с една дума
правиш някого щастлив...
И песен е...
Сутрин.
Най- милата песен...