Молитва за Укра ну

Люба Охман
Молитва у небесний край летить
Як іскорка надії ледь жива
Від болю серце,- навпіл...аж кровить
Сивіє не від років голова...

О, Господи, помилуй наш нарід
Поглянь на гіркі сльози матерів
І на маленьких діточок-сиріт...
На батька, що так рано постарів.

Єдиний Ти, Хто чує крик душі,
Хто може вгамувати біль сердець,
Хто чує шепіт губ в нічний тиші
Володар,- долі кращої Кравець.

В Твоїх, руках життя і смерть людей
О, Царю Вічний Неба і Землі
Зітри сльозу з заплаканих очей...
Нехай війну припинять люди злі...
Люба Охман.
#молитва_за_україну