Не та

Любовь Соколик
Ось прилетiла Сара
Iз жаркого Iзрайлю,
Немов та грозна хмара,
Звуть Не та Ньяху кралю.

Три дiвчини зустрiли,
Подали хлiб iз сiллю,
Той хлiб занепастила
Рукой, мабуть не мила.

То й наш слуга був ярим,
Iм не зостався в борзi
До Бабиного Яру
По Бандерo-дорозi,

Шухевича вiз далi.
Хай не кичиться панi,
Таких уже вбачали
Землi спивучiй лани.

Не вiддамо iм землi,
Лiкарень своiх досить,
A наш народ не дремлить
I у жидiв не просить.

Нехай взлiтае панi
До своего Iзрайлю,
Нехай гризе там камнi,
I мертву воду пье.

22.08.2019 р.

Стихотворение на украинском языке, но нет клавиатуры.