Мiж небом рiкою

Валентина Тараненко
Між синім небом і рікою
відсутні признаки межі.
Поміж любов*ю і тобою
згубився спокій у душі…

Життя з душею віч на віч
римують сьогодення…
То білий день, то темна ніч,
несуть мені натхнення.

І кожен день, і кожен рік,
міняються стосунки…
Летить Життя, мудріє вік,
все рідші поцілунки…

Навчає мудрості Життя
без болю в серці жити…
Сприйняти вчасно каяття,
без зла Життю служити…
21.08.2019