Чи завжди буде так?

Любовь Дуля Шевчик
Чи завжди буде так?
Мабуть чуєш не раз це питання...
Бо життя  на землі - наче іскра ота вогняна...
І можливо прийде дуже шкидко хвилина остання,
Та наблизиться суд, що заслужений людством сповна...

Чи завжди буде так?
А можливо щось зміниться скоро?
Не світиме сонце, і зорі із неба впадуть...
Бо на землю чекатиме темрява вічна  і горе!
Люди  Божого Слова шукатимуть ... та не знайдуть ...

Чи завжди буде так?
А можливо кінець дуже близько?
Так як оком змигнути - день Божого суду гряде!
Схаменися людино! Впади перед Господом низько!
Бо не вічно триватиме Божої милості день!

Не завжди буде так!!! -
Свідчить впевнено  Слово Господнє!
Все дочасне і видиме враз в небуття відійде!
З покаянням спіши до Христа, любий друже,  сьогодні!!!
Дар спасіння приймай, поки ласки ще Божої   день.
~ДЛВ~