Чудова прогулянка

Поэт Закарпатья Василий Галас
Підбіг до мене цуцик.
На дружбу натякнув -
у очі подивився
і лапу простягнув.

Водили нас доріжки,
строкаті манівці.
Про все мої удома
розкажуть олівці...

Метеликів було нам,
пташок, жуків, комах.
Чудово погуляли!
А далі - по домах...

Серпень 2019