наслiдки

Гелена Смилянская
дівчинка виросла,
сукенка надто вузька,
тисне у грудях сперте повітря,
токсичність відносин,
що постійно стресують,
опущено нижче широкого кльошу,
та десь скинуто при  дорозі непотребом,
таке воно - дорослішання,
коли звільнення - свідоме!

13.11
23.08.2019