Розмова донечки з матусею

Люба Граб
 - Я художницею стану,
   Малюватиму для мами,
   Чарівних принцес казкових
   І тваринок загадкових.

 - Донечко моя маленька,
   Зіронько моя ясненька,
   Намалюй для мене квіти,
   Сонячним теплом зігріті.

 - Які квіти малювати?
   З чого, мамо, розпочати?
   З білосніжної фіалки?   
   Як на фото у русалки?

 - Польовій ромашці білій,
   Неймовірно я зраділа б.
   Спробуй ще троянду ніжну,
   Хай теж буде білосніжна.

 - Рідна ти моя матусю,
   Малювати я навчуся.
   Всі малюнки неодмінно,
   Будуть тільки на відмінно.