Кохана моя Укра на

Марина Слюсаренко
Моя щира Україно
Я люблю тебе,рідненька
В моїм серці ти єдина
Ніжна,лагідна,як ненька
.......................
Бо незламна твоя воля
Бо живеш,кохаеш,мріеш
Є надія в кращу долю..
все що схочеш,все зумієш...
.............
Утікай "кацап" поганий
Не топчись квітучім полю...
Скинемо твої кайдани..
Щоб не мати більше болю..
...........
Розгорнімо наші крила
Сестри,браття-українці
Бо разом велика сила
Тільки так,не поодинці
...........
Так давайте об'єднаймось
Захистим свою Родину
Оккупанте повертайся
Не здолаеш Україну!!!