Соцам бехкаш йода гуйре

Микаил Сапралиев
Ланаш дехкад  lа
Са моажа гуйру.
Тlадам бехкаб  lа
Са кхийна lуйре.

Соцам бехкаб  оаш
Сога хаьтта доацаш.
Кхоане ехкай  оаш,
Тешилга доацаш.

Укх заман кхайкам
Дийнлургба гlарре.
Кхоллама хьувкъам
Безалургба лерре.

Хоржам ца бехка,
Валац саг дийна.
Яхар фаьр ехка,
Хоза наьха санна, хьалкхийна.

Гlалгlайче, 24. Мангала бетта 2019 шу