Чи вернуся?

Валентина Козачук
А я не сподівалася,
та в море закохалася,
Недумано, негадано -
Так, справді, не вигадую!
Кричали чайки заздрісно,
А хвилям було радісно,
Гойдались ніжні хвилечки,
Росли у мене крилечки:
- Щаслива, серцю со'лодко,
Неначе знову молодість!
Застукав дощ, закрапало
Природа вмить заплакала...
Монетку в море кидаю.
Чи вернуся? Не відаю...