Мудрiшай, мiй народ!

Нюра Байл
Вчися, народ, інформацію
Фільтрувати,
Аби собі нерви не псувати.
Вчіться, люди, достойно в Світі
Говорити, що живете в Україні.
Вчіть закони аби не страждати
Та свої права знати.

У сім'ї про політиків забувай,
Сину краще казку почитай.
Вчи дітей ввічливо спілкуватися
Та державною мовою виражатися.

Вчіться і дорослі, і малі!
І будемо ми щасливі!