Расулаз

Марьям Алискерова
Са хва я вун,халкьдиз,къуллугъ ийизвай, 
Багърийризни куь гьал гьикl я лугьузвай. 
Дидедизни бубадиз вун верцlи я!
Дустариз вун лап рикlивай кlани я!

Кузва хьи рикl хайи велед акунихъ,
Жуван кlвале,жуван чlалал рахунихъ.
Хизан сад я,сагъ хьурай ви архаяр,
Я Аллагь,хуьх Расулан рухваяр.

И дуьньядкай гьич тахурай рикl,гуьгьуьл,
Къалурнатlани чин уьмуьрди туькьуьл.
Хайи хизандиз вафалу хьухь, Расул!
Сабур авай рикlе, уьмуьр на кьабул!