кольорове

Гелена Смилянская
залиже рани світання серцю,
відкриє душу,
обійме світ,
проміння зцілує росИ водицю,
озер багатство  в очах блищить,
в них небо полоще синь неозору,
і листя кида  щедрість дерев,
цвітіння часу, життя цвітіння посеред світу,
що розмаїттям глибоким рве дах

24—25.08.2019

Фото автора, озеро Синевір