нещаснi

Гелена Смилянская
шепне не раз,
не раз поглине грім свої розкати, сміливостю багаті,
розкриє крам свій напоказ,
утомлений буттям, торговець кнайпи,
що гнилим пасує,
розсипе дрантя перед очі, неохочі споглядати той непотріб,
і проллється в пам'яті, невмитим щастям, пройдене,
що так за нього перед втратою життя свого безмежно соромно йому

07.59
25.08.2019