Кава, що одна на двох

Ирина Галавина
Тi роки прожитi не марно.
Вже мiтить срiблом сивина...
Ти пам'ятаєш ту кав'ярню
I каву, що на двох одна?

Той вечiр лагiдний i тихий,
Ми наодинцi...тiльки вдвох...
Та свiдки - кiлька зiрок-крихiт
I ще з благословiнням Бог...

Роки, немов пташина зграя
Злетiла...та летить сумна...
Я ту кав'ярню пам'ятаю...
I каву, що на двох одна...