Пiсня сiльського залицяльника

Анатолий Анненко
           Жарт

Мила, я про тебе мрію -
вранці, ввечорі - зорію,
а вночі - не сплю.
За один твій поцілунок
я б віддав пшениці клунок. -
Бо тебе люблю.

Завітай до мене в гості -
на столі калини брості,
м'ята, естрагон.
Про вечерю я подбаю
(навіть півня зарубаю).
Є і самогон.

Можу чесне слово дати -
я не буду приставати.
Хай ще потерплю...
Якщо ми дійдЕмо згоди -
вірю - будуть добрі "сходи". -
Я ж тебе люблю!