Словами про душу не буду

Миклош Форма
Словами про душу не буду –
слова не всесильні.
Хай серце підноситься в грудях –
від слова я вільний.

І дотик залишу на потім –
утишаться руки.
На потім залишиться дотик
опісля розлуки.

Ні слово, ні дотик між нами
пускати не хочу...
Про душу не буду словами –
для цього є очі...