Мабуть, отак зiйшлися зорi

Руслан Церковный
Мабуть, отак зійшлися зорі -
В твоїх обіймах я пропав...
Хоч дикий шквал у непокорі
Мене від тебе відтинав.

Чи міг тоді про те я знати,
Що так себе я погублю?
Чи міг тоді собі сказати,
Що так тебе я полюблю?

Я вмер, щоб наново прожити
В твоїх очах і хмарах мрій,
Я вмер, щоб наново любити
Тебе одну в душі своїй.

___________________________
© R. Tserkovnyy, 2019