Щастя

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>

<На цей текст вже написано гарну пiсню. Нехай же її доля буде щасливою!
Музику на мої вірші написала дивовижна співачка, педагог і композитор Лілія Остапенко.
Виконує пісню володарка прекрасного меццо-сопрано, солістка Івано-Франківської філармонії ім. Ірини Маланюк, засновниця власної вокальної студії Ольга Яловенко>

Щастя є!

 1.
Після темної-темної ночі
Настає дивовижний світанок.
Вітерець щось тихенько шепоче.
Над рікою дрімає серпанок.
Відчуваю, примруживши очі:
Зігріває обіймами ранок.
Після темної-темної ночі
Так приємно зустріти світанок.

Приспів:

Щастя є. Воно усюди,
Доки сонечко встає,
Доки б’ється серце в грудях,
Доки сил Господь дає.
Щастя поруч. Щастя всюди.
Придивіться – так і є!
Так було і завжди буде:
Щастя в кожного своє!

2.
Про минуле все спогади знають,
А майбутнє живе в наших мріях,
Та життя у цю мить розквітає
І чекати не буде, не вміє.
А довкола аж до небокраю
Стільки приводів, щоб порадіти!
Я обійми свої розкриваю,
Щоби щастя побільше вхопити.

Приспів:

Щастя є. Воно усюди,
Доки сонечко встає,
Доки б’ється серце в грудях,
Доки сил Господь дає.
Щастя поруч. Щастя всюди.
Придивіться – так і є!
Так було і завжди буде:
Щастя в кожного своє!