НIЧ

Елена Евстратова Донецк
Змішала барви сірі з чорними
І за вікном їх розлила.
Розмалювала небо зорями
І, наче човен, попливла.

Несе нас човен в море чисте
Чарівних снів, в казкову мить,
Де, мов бурштинове* намисто,
Зіркове сяйво майорить.

                18.01.16
* бурштин - янтарь