свiтання в Закарпаттi

Гелена Смилянская
задиміли гори,
вітер крає вогкість,
як молочна піна,
як покров висот,
задихнеться серце від красот,
щедро
розлива природа
перед очі,
розманіжить душу зір,
усміхнеться сонце,
горизонт над Плаєм загорить світанням,
слідом день із сонцем привітає світ,
забринить, заграє і затягне вир хвилин

25-26.08.2019

Гора Плай — гора в Українських Карпатах, у масиві Полонина Боржава. Розташована у межах Воловецького району Закарпатської
області