День незалежност

Евгений Берёзкин 2
   День "незалежності"

День незалежності від кого,
Від друзів чи від ворогів!?...
Спитати хочеться у Бога:
"Є незалежність серед зоряних Світів?"

Чи,може,лише тут в Землі
Люди вбиваються за волю,
Що ж за химера то в житті,
Що забирає людську долю?

Чи є насправді воля в світі,
Що не обмежує життя?
Дана нам Воля,Божим дітям
Лише для Духа майбуття!

Тут,на Землі,ми всі залежні,
Цей Світ дуальним створив Бог!
Він дарував шляхи безмежні
Та Вибір є один із двох!

Пітьму чи Світ ми обираєм,
Любов чи ненависть в житті,
Мир чи війну? Так і стрибаєм
Кружляя в долі колесі!...

Та Бог створив нас у Любові,
Надію в серці Він плекав,
Що жити без війни та крові
Народ Землі на вік обрав!

Ми всі Залежні від Любові...
Бо вона є саме Життя!
Лише тоді у нас є Доля,
Щастя та світле Майбуття!

24.08.19.