Не холоднiш, анiж ранiш...

Зозуля Юрий Павлович
                —  Його Світлість Світло!  та спів усих сих слів:

побіг світла ручай...
а не здумай, не пиняй:
не роби загати
до своєї хати...

тече світла ріка...
добрим днем і натіка...
полиш чаклувати
й за усе хапати...

потік світла потік...
йому знаю ціну, лік...
але най всьому стіч...
бо не прийде зовсім ніч...


Наново би єднатися з довоєнними часами, смерть й "братерським" окупантам.
Наш оберіг, а нЕчисті поріг по ріг, — ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня.