Колыбельная. укр

Александр Рютин
Засяяли зірки та місяць на небі,
 на місто спускається ніч,
 і лагідний Хтось знає, що усім треба,
 немов би торкнувся облич

 заплющує очі малим та дорослим,
 щоб всі відпочити змогли,
 і душам казковий відкриється "космос",
 немов на полотнах Далі

 новий буде день та життєві турботи,
 і ранок чекає на нас,
 лягаємо спати, усе буде потім,
 якщо нам Всевишній їх дасть