Летять роки...

Клавдия Дмитрив
Летять роки…куди-й самі не знають,
Летять роки,не думають – летять,
Летять роки і слід свій залишають,
І їх не в змозі комусь наздогнать.

Летять роки,не відають,не знають…
Летять роки на легкому крилі,
Летять роки й ні хвильки не чекають,
І їх не бачимо ,немов птахів з землі.

Летять роки,кудись вони несуться,
Летять роки й копитами аж б’ють,
Летять,летять…назад не повернуться,
Й назавжди нас у свій полон  беруть.

Летять роки – не йдуть же бо ходою,
Летять роки в невідані світи,
Летять роки і нас несуть з собою,
І хоч-не-хоч і ти з ними лети.

Летять роки,і їх не зупинити,
Летять роки,і їх не повернуть,
Летять роки і нас бо кваплять жити,
І смак життя усім дають відчуть.

26.08.2019 р.