Шуточная колядка

Нина Ледовская 3
Ой, сыдю я на дывани, на мэни колготы рвани,
Пид очыма туш засохла, а у роти кишка здохла.
Вся в сынцях у мэнэ спына и розирвана кохтына,
На волосси мэрзла глына, як в собакы биля млына.
У багнюци вся спидныця и едына рукавыця,
Босониж в чоботы взута ( погуляла дуже круто! )
Вид горилкы тилькы пляшка, я ж як тая нэваляшка-
Встала, впала, встала, впала, дэсь цукэрок назбырала...
Дэ ж я, в биса, побувала?! Божэ, я ж колядувала!