Синевiр

Клавдия Дмитрив
Синевір серед гір
Просто оселився.
Але ж ні!Красень цей
Там же й народився.

Синевір,вір-не-вір,
Понад всі красоти.
Манить й милує нам зір,
Має всі чесноти.

Синевір – красень,вір!
Колиска в Карпатах.
Тільки він з давніх пір
Може так втішати.

Синевір,наче з лір,
Дзвенить і співає.
Над ним шумить осокір
Й стиха промовляє.

Синевір – в версі гір
З чистою водою,
Наче в ньому є клавір
Й скрипка із струною.

Синевір – красень гір,
Карпат намистина,
Кожен зна про це,повір,
Навіть і дитина.

26.08.2019 р.