Коли впадеш

Клавдия Дмитрив
Коли впадеш, нізащо не здавайся,
Збери всі сили й знову вгору пнись,
Що слабкість є, нікому не зізнайся,
Тільки вперед і вгору ти дивись.

Коли впадеш, прошу - не падай духом,
Це не кінець життєвого шляху.
Спинайсь поволі, роби ж бо рух за рухом…
Безліч падінь ще буде на віку.

Коли впадеш, в собі не замикайся,
На допомогу, окрім  Бога, не надійсь,
Поволі, крок за кроком так спинайся,
Буде непросто, та ти цього не бійсь.

Коли впадеш, не став на всьому крапку,
Не розчаровуйся, вставай і далі йди.
Збери всі сили в жменю…у охапку
І до мети ти впевнено дійди.

27.08.2019 р.