Нескорена

Елена Полищук -Зелинская
Є на світі одна нескорена  країна
І живе в ній незламної волі народ.
Наші предки назвали її Україна,
Бо вона берегиня і наший оплот.

В нас  найкращі у світі дівчата!
Наймудріші, лише  наші жінки!
Хлопці- сильні, мужні, завзяті!
Більше в світі таких не знайти.

В нас земля самородками вкрита,
Не злічити талантів у людей.
Душа щира в народу й завзята,
Як дари наших щедрих земель.




Додаток.
Вірш написаний у 2014 році після трагічних подій в Україні.
Картинку використано з Інтернет ресурсу.Автор невідомий.