Жарты вершам

Славамир Адамович
Х Х Х

Атдыхаем,як умеем:
водка,ствол... - і не балеем.
У балеі пахне хлоркай,
хто палезе - жахнем лёгка!
Мы пільнуем свае межы
і ад Ванькаў,і ад Ежы.
Дажэ быўшы ў адпуску
дзержым палец на спускУ!

Х Х Х

Слабы я на перадок,
не глядзЯ,што ўжо дзядок.
Гэта ўсё мне ад прабабкі
ад Марылі вузялок.

23.08.2019,
Марыліна Горка