Суддя i Адвокат

Любовь Дуля Шевчик
Господь - справедливий Суддя,
Грошей не бере , ні застави...
В його керівництві -  життя,
Володар Він кожної справи!

Закон Божий -  древній, без змін,
Глибокий і точний  за змістом!
Суд праведний звершує Він!
Із вірним тлумаченням, звісно!

Позиція в Нього  свята,
Себе відцуратись не зможе!
А істина вірна й проста
Ніяк не відмінить Суд Божий!
 
Лише неземний Адвокат, 
За душу подасть клопотання,
У люблячих Його руках,
Для тебе -   надія остання.

Коли заслуговуєш  смерть,
І з жахом чекаєш на вирок,
Згадай: вже раніше помер,
Хто любить тебе дуже щиро!

Узявши на Себе весь гріх,
Знущання зазнавши й побої,
По смерті воскрес Він і зміг,
Паплюження нести з тобою.

До Нього іди з каяттям,
А Він має владу - простити!
Тож вирок відмінить  Суддя,
Бо зможе Христос захистити.

З таким Адвокатом душі,
Стосунки хай будуть хороші!
З Ним бути в єднанні спіши!
Він люблячий й вірний! - Син Божий!
~ДЛВ~