Не судилось

Клавдия Дмитрив
Не судилось двом долям зустрітись,
Не судилось буть разом обом.
Від правди ж бо нікуди дітись,
Щоб навіть же йти напролом.

Не судилось двом долям зустрітись,
І є так,саме як мало буть.
Це потрібно прийняти,змиритись,
Хоч не хочеться цього збагнуть.

Не судилось двом долям зустрітись
І йти у житті їм разом,
Хоч серце ж б охоче кроїтись…
А може так краще обом?

Не судилось двом долям зустрітись,
Не судилося сплестись в одну,
Та рані ж бо як загоїтись?
Цього я ніяк не збагну…

28.08.2019 р.