Iду до школи

Любовь Дуля Шевчик
Як швидко промайнуло літо,
Що й заглядітися не встиг!
Вже  покосили в полі жито,
І осінь стала на поріг.

Тепер пора іти до школи,
Йду перший раз у перший клас.
Я так хвилююсь, як ніколи,
Й благаю: Господи, в цей час

Почуй дитячу Ти молитву,
Завжди зі мною, Боже, будь!
Бо і земні роки так швидко,
Як і це літо проминуть.
~ДЛВ~