Я першокласник

Любовь Дуля Шевчик
Візьму я зошити, книжки,
Пенал і акварель,
І поскладаю залюбки
В новесенький портфель.

Бо йду до школи, в перший клас.
Й бажаю з перших днів,
Я  бути прикладом,  всяк час,
Для інших школярів.

Молюся щиро: Боже мій!
Зі мною будь завжди.
І по стежині нелегкій, 
Ти Сам мене веди!
~ДЛВ~