я знаю мого Тата

Галя Джежула
Я знаю мого Тата!
Він усе!
У ньому світ вміщається
Та зорі!
В своїх долонях всесвіт він несе,
Горяче сонце та дощі прозорі!

Я знаю Голос Батька,
Всюди Він!
Він мова водоспада,
Спів шафара,
Гроза, ревіння  лева ,
Звук кіфара,
Закоханого в Нього серця дзвін!

Повернено до мене день і ніч
Його велике любляче
обличчя!
Моя душа співа
Коли Він кличе,
Ми кожної секунди віч-на-віч!

Мене Він прийняв
Через кров Христа!
Його Дитина, Батьком я
Багата!
Я знаю Тата, так, я знаю Тата!
Мій світ це Він!
Його Любов Свята!

Галя Джєжула
2019

#galinajejula