Я горда, що я украiнка

Клавдия Дмитрив
Я горда,що я українка,
Й не соромлюся цього ніяк!
Щодень – це новая сторінка,
Й від долі щодень якийсь знак.

Я горда,що я українка!
Це ймення дано не усім.
Я – донька Вкраїни,я – жінка…
Є щось таємниче у цім.

Я горда,що я українка,
І з гордістю це я кажу!
Живу з йменням  я цим без притінка,
Ймення це у душі я ношу.

Я горда,що я українка!
Не соромлюсь про це всім казать.
Це висока для мене оцінка -
Україну свою прославлять.

Я горда,що я українка,
Що живу в Україні святій!
Україна,немов намистинка,
На кулі великій Земній.

Я горда,що я українка,
І дякую Богу за це!
Насправді,це нова сторінка,
Й кожне щиреє в мене слівце.

28.08.2019 р.