Найкраща в свiтi

Валентина Шакула
Не намилуюся, не надивлюся,
Ти в нас найкраща у світі матуся.
Дома встигаєш все і на роботі,
Завжди у справах і завжди в турботі.

Допомагаєш  робити уроки,
Разом  майструємо різні поробки.
Все в тебе ладно і завжди, як треба,
Ти  нам за приклад, рівняння на тебе.

Нас все виховуєш, оберігаєш,
Всі негаразди запобігаєш.
Як та голубка, а ми – пташенята,
Ти сама краща у світі в нас мати.

Дуже  розумна, і дуже кмітлива,
Завжди розсудлива і справедлива,
Якщо і свариш, то все по заслузі,
Ми у відносинах  як кращі друзі.

Часто смаколиками нас частуєш,
Як  щось не так, пригорнеш, поцілуєш.
Ти найдобріша у світі матуся,
Я  доброті кожен день в тебе вчуся.

Лагідна, ніжна  та сама миліша,
Ти  найвродливіша і найгарніша,
Блакитноока і  злато волоса,
В тебе вдалась я, такі ж в мене коси.

Розповідаєш багато, цікаво,
Завжди бадьора, підтягнена, жвава.
Ти усміхаєшся – сонечко сяє,
Краще за тебе матусі немає.