МОРЕ

Виктория 75
МОРЕ  відчує самотність і тугу.
Хвилею змиє журбу.
Подихом свіжості скине напругу.
Втішить, як вітер вербу.

МОРЕ – найкращий, зручний співрозмовник!
Безліч у нього порад.
Треба прислухатись: Так! Безумовно:
Дати думкам своїм лад!

МОРЕ  поглинуло всі хвилювання.
Тільки залишився слід…
Чайки, кружляючи, чули зітхання,
Бачили зморшки від сліз.

МОРЕ спокійне: емоції вщухли.
Спільна із небом блакить.
Часу невпинного кроки лиш чутні:
Неперевершена мить.

МОРЕ  втішає, не спить!

31.08.2019