Дивлюсь на Сальму - Фр ду,

Владимир Болсун
Дивлюсь на Сальму - Фріду,
а бачу Україну!
Любуюсь на Сальму Хайек
і сам собі співаю
- Все буде у нас добре!
Світ світиться любов!ю
Світ горниться до тебе
Над головою Небо!