В селi нашiм церква

Клавдия Дмитрив
В селі нашім церква – рідная святиня.
Люди йдуть до церкви Богу честь віддать.
Люди йдуть до церкви Господу молитись,
І щораз Ісуса щиро прославлять.

В селі нашім церква – Божая світлиця,
Її збудували разом всім селом.
Подих в ній тамує,серце стає биться,
Як бачим Пречисту й Ангела з крилом.

В селі нашім церква – образи на стінах,
І красивий в церкві є іконостас.
За Христову віру тут молитва лине,
Бо помер Син Божий на хресті за нас.

В селі нашім церква,наче намистина,
Між усіх будівель, що є у селі,
Та й пожертву дала кожная людина,
І сюди приходять вірні во Христі.

В селі нашім церква й висока дзвінниця,
Дзвони, як задзвонять, аж відлуння йде.
Господу до церкви йдемо поклониться,
Кожен місце в серці для Бога знайде.

В селі нашім церква – Господа домівка,
І на церкві бані золотом горять,
На хресті схилена Ісуса голівка.
«За все Богу вдячні», - хочемо сказать.

31.08.2019 р.