Н чна мелод я кохання

Людмила Кравченко 4
Легенько ніч на землю опускається,
І  сірою  вуаллю  плечі  накриває.
За хмарами далекими сонечко ховається,
І над водою струнами мелодія лунає.

А  навкруги така Божественна  краса,
А музика і вабить і ніжно пригортає.
Вона тремтить неначе в квіточці роса,
І мелодійність всю її душа вбирає.

Переливається мелодія  вона  жива,
А ніч  у неї  так  мило  закохалась.
Вона неначе повідала усе твоє життя,
Щоб на минуту душа тут задержалась.

Це музика кохання - вона є неземна,
Заходить в сердце,щоб засвітились очі.
Це  ціла  вічність, це  душі  слова,
Струна,  що  обіймає  царство  ночі!!