Рокля от коприна, над 18 г

Величка Николова -Литатру 1
РОКЛЯ ОТ КОПРИНА ( 18+ )
Автор - Величка Николова - Литатру1


Ти ме целуна, аз – отвърнах,
забравила и свян, и свят.

Женица – стара - ни прегърна
и ни дари жасминов цвят.

Небето – синьо – се усмихна,
а слънцето се поклони.
 
Усмихнат чичко силно кихна
и си замина настрани.

Аз, упоена от... жасмина,
на Любовта направих път...

Под роклята ми от коприна,
разбрах, че имам жар и плът!


Литатру1

*