Впаду на колiна

Людмила Татур
Моя Батьківщина!
Красива! Єдина!
На часі --
Шматують тебе звідусіль.
А ти --
Непокірна!
Моя Україна!
Ти щедра на ласку,
На хліб і на сіль.

Впаду на коліна
І зІгну я спину.
Я не попрОшу у Бога грошей!
ПопрОшу лиш щастя
Для доньки, для сина.
І миру попрОшу
У душі людей.

НенАвисть хай згине!
Живи, Україно!
Тож нас
Не здолати ніяким "братам".
І з кожного серця
До обрію лине:
"Чужого не треба --
Свого не віддам"!