Гарячий мачо

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>

<Цей текст для пiснi - на опрацюваннi у композитора>

1.
У очах твоїх
Бачу я вогонь.
Тану, наче сніг,
Від тепла долонь.
Ніби від землі
Відриваюся.
Ніби уві сні,
Довіряюся.

Подруго моя,
Темна ніченько,
Закохалась я,
Наче дівчинка.

Приспів:

Мій гарячий, гарячий мачо,
Бачу, як на долоні, бачу:
Я найкраща для тебе,
Ти для мене найкращий,
Міцно сплетені долі наші.

2.
Осторонь не стій,
Відчуваю й так:
Знову погляд твій
На моїх вустах.
Коло не ходи,
Поклик мій почуй:
Ніжно обійми,
Палко поцілуй.

Подруго моя,
Темна ніченько,
Закохалась я,
Наче дівчинка.

Приспів:

Мій гарячий, гарячий мачо,
Бачу, як на долоні, бачу:
Я найкраща для тебе,
Ти для мене найкращий,
Міцно сплетені долі наші.