***

Ирина Жукова-Каменских 2
 14. 53. The Spring of Hope d bloomed had once...


               Ссылка на стихотворение Дмитрия Павлова 3
                http://www.stihi.ru/2013/12/08/4685

The Spring of Hope'd  bloomed had once,
The Summer of Joy'd left in my mind,
The Autumn of Sorrow's  come by chance,
My life's  been dropped behind.

What a dull man am I -   it's a shame,
Though the age are mine at the back,
I'm carriing on living without the aim,
Going by the old well-worn track.

My  friends have left me, I don't forget,
There are  few women  but no well,
My life has been changed to my regret,
It's allready not Paradise but yet not Hell!


  Весна надежды отцвела...

                Дмитрий Павлов 3
 
Весна надежды отцвела
 И Лето счастья отзвенело,
 Вдруг Осень грустная пришла
 И под откос жизнь полетела..
     Каким я скучным стал теперь,    
     На это возраст дал мне право,
     Не ставлю больше в жизни цель,
     Бреду по колее исправно.
        Друзья по жизни растворились,
        Всё меньше женщин-староват,
        И жизнь во многом изменилась,
        Уже не Рай,ещё не Ад!